Мъжки тениски с щампа или без щампа? Разберете кое ще използвате по-добре

Тениската е най-удобната дреха в нашия гардероб. Просто я нахлузете и сте готови, независимо дали става дума за маратон „Netflix and chill“ в неделя следобед или среща на кафе с любимия човек. Но какви тениски доминират в гардероба ви? Стандартни тениски или тениски с дизайнерски щампи? Или и двете?

Тъй като всеки сезон е пълен с излизания, било то коледни и новогодишни партита или просто шофиране и бързо пиене на кафе в студена вечер с приятелите ви, гардеробът ви трябва да има правилните тениски, които отговарят на вашия стил. Ето нашето ръководство за това кой е най-добрият избор за вас – тениски с щампи или стандартни тениски?

Обичате ли да се обличате така, че да привличате вниманието и да сте „нестандартни“ със стилната си тениска? Тогава това което троява да изберете са тениски със щампи от Bolf! Тениските със щампи разкриват личността на щастливите, обичащи забавлението души! Това ти ли си? Когато отивате на фитнес или за бягане, облечете се в удобен, но уникален стил; купете си онази тениска за гимнастика с щампи за фитнес за която винаги сте си мечтали.

Тениските не са скучни, ако стилът им е уникален

Вие не сте сред тези, които обичат да се фокусират върху детайлите на облеклото, като извити кръгли деколтета или заострени V-образни деколтета? Дълги ръкави в стил суичър или извити полуръкави? Тогава базовите тениски са перфекти за вас! Основните тениски са вечнозелени и класически. Те изглеждат добре, независимо дали се носят на среща за обяд, време за движение, разхлаждане вкъщи, взимане на кафе, романтични разходки, филми и т.н.

Тъмните базови тениски с топла материя са най-добрият избор за зимата, а ярките тениски с приплъзване с половин ръкав са най-добрият избор за лятото. Освен това, това е чудесен вариант за подарък, тъй като основните тениски не са персонализирани и харесвани от всички.

Начини за обличане на тениска

Зима е! Онова време от годината, когато можем да извадим нашите спортни или класически суичъри с качулка и да ги носим удобно, за да ни стоплят, но да изглеждат готини. За любителите на качулка, най-безопасният избор на тениска е да купите куп обикновени базови тениски, които ще се комбинират с вашето яке с качулка. Стилната тениска може да не съвпада с качулка, ако качулката е с щампа или има някакъв дизайнерски елемент.

Въпреки това, обикновените тениски ще се съчетаят добре с всяка качулка. Ние предлагаме уникални цветове на тениските – от прахообразно синьо през празнично червено до бебешко розово.

Стандартни тениски или тениски с щампи за мъже – оставете повода да реши!

Когато пазарувате тениски, препоръчваме да изберете смесица както от основни тениски, така и от тениски с щампи, като имате предвид празненствата и блясъка на зимния празничен сезон. Дори ако просто си почивате у дома, облечете се с модерни дрехи въз основа на примерите, дадени по-горе. Обличайте се според настроението и повода!

За партита и официални излизания изберете елегантна тениска с щампи, а за ежедневни излети или домашни сцени изберете стандартна тениска и я съчетайте с вашето яке с качулка. Обърнете голямо внимание на цветовете, тъй като те определят настроението за сезона. Както бе споменато по-горе, независимо дали става въпрос за стандартни тениски или тениски с щампи, за Winters изберете тъмни цветове като среднощно синьо, кърваво червено, маслинено зелено и класическо черно, за да се откроите в треперещия зимен сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *