Wine & Spirits Show 2022 – за нови хоризонти и вдъхновение

Предстои второто издание на първото всеобхватно международно изложение за напитки Wine & Spirits Show 2022. То ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София.

Wine & Spirits Show е съвместна продукция на DiVino и Интер Експо Център. Изложението събира значима и представителна част производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира и привлича реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – накратко всички професионалисти в този обширен бранш.

WSS е вдъхновено от най-мащабните и утвърдени международни изложения в тази област на хранително-вкусовия свят и има амбицията и потенциала да се превърне в най-голямото подобно събитие – обединител на бранша – не само в България, а и в района на Балканите.

Изложители на Wine & Spirits Show са производители, вносители, търговци и дистрибутори на вино, бира и коктейли, а също на водка, уиски, коняк, джин, ром, анасонови напитки и други качествени алкохолни дестилати – както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Силно е присъствието на българските производители, но разнообразието от вносни вина и спиртни напитки също е впечатляващо.

Освен за бизнеса, изложението е привлекателно и за всички любители на качествените напитки, за виноценители, за всички хора с интерес към света на добрите вкусове. Светът се променя и изисква нови модели – Wine & Spirits Show e бизнес изложение, но е подходящо и за крайни клиенти.

Wine & Spirits Show

Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите. А има възможност за извършване и на преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители или вносители продуктите, които са харесали при дегустациите.

Входният билет за посетителите включва и достъп до нови знания – интересна паралелна програма от лекции, семинари и тематични дегустации, които се провеждат в семинарното пространство на зала 6. Очаквайте скоро съпътстващата програма!

Зала 5 е посветена на винените изложители, а в зала 6, освен високоалкохолни напитки и бири, има обособен Гурме кът с подбрани качествени деликатеси, зехтини, кафе, шоколад…  Отвън посетителите ще разполагат със Street Food парк – с разнообразна вкусна храна.

Wine & Spirits Show

Стремежът на организаторите – Интер Експо Център и DiVino – е да се създаде делова и вдъхновяваща професионална атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Заповядайте на Wine & Spirits Show!
Кога
: от 7 до 9 април 2022 – четвъртък, петък и събота
Къде: Интер Експо Център София, зали 5 и 6

Работно време:
7 април, четвъртък – 12.00- 19.00 часа
8 април, петък – 12.00-21.00 часа
9 април, събота – 11.00-19.00 часа

КУПЕТЕ БИЛЕТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *